About us

We zijn een groep jonge ondernemers die graag andere willen helpen met het succes bij Solliciteren! Daar leggen we meer over uit op deze About us pagina. Het is namelijk belangrijk om een goede sollicitatie te maken, daarmee sta je een aantal stappen voor op andere sollicitanten.

Omdat wij zagen dat er een grote behoefte was voor meer uitleg over solliciteren en dan specifiek op een makkelijke en duidelijke manier uitgelegd hebben wij deze website opgericht.

We hebben duidelijke onderwerpen gemaakt met een overzicht per onderwerp zodat we iedereen goed en zorgvuldig kunnen begeleiden naar hun droombaan.

We vinden dat deze informatie voor iedereen gratis beschikbaar moet zijn, zodat iedereen met ambitie voor een bepaalde functie (hoe laag of hoog ook) een goede kans moet kunnen maken op een baan.

We hopen dat jullie wat aan deze website hebben, mochten jullie nog vragen dan wel opmerkingen hebben neem gerust contact met ons op via de contact pagina op onze website!

Bij deze wensen we jullie succes met de komende sollicitatie en hopen op een positieve uitslag!

Benoemd op succes!

De website Succes Bij Solliciteren is al bij veel verschillende websites opgenomen als aanrader! Zo staan wij inmiddels al een geruime tijd vermeld op de website www.albertheijnloon.nl en vele andere websites waar tips worden aangehaald omtrent solliciteren!